امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناگت مرغ خانگی
#1
ناگت مرغ خانگی

 
با بخش آموزش مخلفات مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید 
مواد لازم :
سینه مرغ چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز : 1 عدد
سیر : 3حبه
تخم مرغ : 2 عدد
پودر سوخاری : 1 فنجان
پنیرپیتزا : 150 گرم
سس تند قرمز : به مقدار کافی
کنجد : 6 قاشق غذاخوری
پفک : 1 بسته متوسط
زعفران : 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه :
در یک ظرف مرغ چرخ کرده، پنیرپیتزا، سیر و پیاز رنده شده ، سس تند و مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب هم بزنید، می  توانید در غذاساز هم بریزید تا خوب مخلوط شود و چسبناک شود. 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. پفک را مانند پودر سوخاری له کنید و کنجد را به آن اضافه کنید.  تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید و یک قاشق مرباخوری زعفران در آب جوش حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط مرغ را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو بردارید و با کف دست ناگت را پهن کنید و در پودرسوخاری بغلطانید و بعد در ظرف تخم مرغ زده بغلطانید و سپس در مخلوط پفک و کنجد بغلطانید. در یک ماهی تابه کوچک کمی روغن بریزید و ناگت ها را سرخ کنید . زیر شعله را زیاد نکنید تا ناگت ها خوب مغز پخت شود . ناگت های سرخ شده را درظرفی بچینید و برحسب ذائقه خودتان تزئین کنید. ناگت مرغ آماده سرو است.
منبع: www.bistsotoon.com
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان